Viviana Sposub este cea mai nouă concurentă a emisiunii Bravo, ai stil. Încă din prima clipă în care a pășit pe platourile de filmare ale show-ului de la Kanal D, s-a remarcat faptul că ea și Ruxi nu se au prea mult la inimă. Vedetele și-au aruncat mai multe înțepături, iar Ruxi nu a fost deloc încântată de venirea fostei sale bune prietene.

Până ediția trecută, nimeni nu a știut exact ce anume s-a petrecut, de fapt, între cele două, mai puțin cele care le știu de la vremea aceea. După ce a defilat, actuala parteneră de viață a lui George Burcea a vrut, într-un fel sau altul, să lămurească situația dintre ea și colega sa, dar nu i-a ieșit prea bine. Cuvintele sale au fost interpretate de către cei de acasă și un val de hate s-a revărsat asupra sa, pe social media.

Viviana Sposub, despre relația cu Ionuț Rusu

„Nu am absolut nimic de ascuns. Am avut o relatie cu un baiat care se intampla sa fie unul dintre prietenii buni ai lui Rux. A fost o relatie in care m-am imprietenit cu Ruxi, avem foarte multe amintiri, povesti, vacante impreuna, tot felul de momente frumoase sau mai putin frumoase. Relatia a luat sfarsit si amicitia dintre mine si Ruxi a luat sfarsit. Nu am nicio problema cu Ruxi, sper ca nici ea. Daca exista o alta problema, mi-as dori din tot sufletul sa o discutam acum si apoi sa incheiem de tot subiectul sa nu mai fie cazul sa aruncam sageti aiurea”, a declarat Viviana Sposub, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Vedetele s-au împrietenit pe vremea când fosta prezentatoare de la meteo forma un cuplu cu Ionuț Rusu, un prieten de-ai lui Ruxi. Astfel ele au ajuns să se împrietenească la rândul lor și au amintiri frumoase împreună. În clipa în care cei doi s-au separat, prietenia dintre ele a ajuns și ea la final. Iubita lui Burcea a ținut să menționeze că nu are nicio problemă cu Ruxi și că ar vrea să poarte o discuție, pentru a clarifica situația.

„A trebuit sa fiu exclusa ca nu mai era loc de mine. Asa stiu. Povestea lor a continuat si cand eu eram exclusa demult”, a zis Ruxi.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.