Roxana Nemeș (31 de ani) s-a căsătorit astăzi, într-un cadru restrâns, cu Călin Hagima (41 de ani), afacerist pe care îl iubește de mai mulți ani. Bărbatul a cerut-o de soție în ianuarie 2020 într-un mod spectaculos și spontan. Iată primele imagini de la eveniment.

Roxana Nemeș s-a căsătorit! Imagini emoționante din momentul în care i-a spus „DA” lui Călin Hagima

Finalul anului trecut i-a adus fostei Faimoase de la „Survivor România” cea mai mare bucurie: Călin Hagima a cerut-o de soție, iar momentul a fost unul cu adevărat inedit. Cererea în căsătorie a avut loc pe un bulevard din București, cu proiecții pe un centru comercial. Imediat după, cei doi logodnici au fugit într-o vacanță departe de țară, în America și Mexic.

„Nimic nu e întâmplător. Şi acum am emoţii, deşi se împlineşte o lună de atunci. Toată lumea mă întreba când mă mărit, dar barza vine când vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viaţă, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul. Ne-am bucurat de moment şi suntem în extaz.

Îl iubesc de mulţi ani, cumva e un pas important. Când Dumnezeu ne va da un copil, e important ca micuțul să aibă o familie”, spunea atunci cântăreața, la „Acces Direct” (Antena 1).

Fanii se așteptau ca la câteva luni distanță de marele „DA” să urmeze și nunta. Cum vedeta tot nu ajungea la altar, a fost întrebată de către jurnaliști despre acest fapt. Ea a motivat că, deși a primit inelul de logodnă, nu se grăbește să poarte rochia de mireasă și că toate vor veni la timpul lor.

„Am ajuns la o împacare cu mine, sunt mai pe chill. Dupa atatia ani de munca, toate experientele te ajuta sa te regasesti, sa te impaci cu tine. Nu am facut nunta, nu am facut covid, m-am si vaccinat. M-am ferit, nu ma mai stresez.

O sa fac nunta, astept evenimentele eu. O sa vina vara asta, cred, și nunta, dar nu ma stresez prea tare. Acum incerc sa ma readaptez, vreau sa fac si treaba, am nevoie si de o vacanta, dar sunt foarte incantata pentru tot, piesa o aveam pregatita dinainte sa plec in Dominicana”, a mărturisit ea la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

Și timpul a venit! Roxana Nemeș a făcut marele pas astăzi, într-un cadru restrâns, și pare-se că în secret, căci nu a dat de veste pe rețelele de socializare că își va schimba și oficial statutul. Cei care i-au „dat de gol” au fost organizatorii evenimentului, care au făcut publice câteva imagini surprinse în ziua cea mare.

Cântăreața a ales o rochie de mireasă scurtă

Interpreta a ales o rochie albă, scurtă,fără mâneci, la care a asociat o brățară fină, inelul de logodnă și o pereche de cercei masivi, alături de o pereche de pantofi ca de prințesă. Mirele, în schimb, a preferat să nu respecte dress code-ul impus la o nuntă în cazul bărbaților, anume costum negru și papion, și a purtat un costum de culoare crem, o cămașă albă, iar ca accesorii a optat pentru un ceas prețios și o pereche de ochelari de soare.

Citeste si:
George Simion nici nu s-a căsătorit bine că deja se gândește la...
George Simion nici nu s-a...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2021 - 07 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.