Viviana Sposub a acceptat provocarea de a face parte din proiectul Bravo, ai stil și speră să ajungă tot mai departe în cadrul acestei emisiuni. Ea a intrat cu zâmbetul pe buze și plină de emoții, fiind acolo pentru a o înlocui pe Olga Verbițchi, artista care a fost descalificată din cauza faptului că a încălcat regulamentul. Mai exact nu a ajuns la timp pentru filmări și a fost nevoită să suporte consecințele.


Viviana Sposub, concurentă cu drepturi depline

„De abia așteptam și sunt foarte emoționantă. Vreau să câștig. Această emisiune pentru mine a fost mereu un subiect controversat. Nu mă așteptam să ajung. Când mi s-a propus, am zis de ce nu.

Sunt foarte emoționată. Știam că trebuie să vin cu o poveste. Astăzi am vrut să fiu eu din cap până în picioare. Așa mă îmbrac eu și la tv. Îmi doresc să cresc în acest proiect din punct de vedere stilistic. Cu siguranță se va vedea o diferență față de Viviana din următoarele săptămâni”, a declarat Viviana Sposub, în cadrul emisiunii de la Kanal D.


Frumoasa vedetă era nerăbdătoare și a pășit în platoul cu gândul de a câștiga. Bravo, ai stil a fost mereu un subiect controversat pentru ea și nici nu își imagina că va ajunge să participe. A venit pregătită și cu o poveste, avea vorbele la ea, dar celelalte fete nu au fost prea încântate de prezența ei. Ruxi a zis, din prima, că nu este ceea ce trebuie. Nimeni nu a înțeles înțepăturile dintre ei, dar șatena a povestit că au fost prietene în trecut.


„Nu e ce trebuie. Are nevoie să învețe. Ne știm destul de bine. Nu suntem prietene, dar ne știm din anturaje”, a zis Ruxi.

„Noi am fost apropiate în trecut, iar prietenia s-a stricat pe parcurs”, a spus Viviana Sposub, în culise.