Bianca Drăgușanu a reușit să șocheze pe toată lumea cu apariția sa, din cadrul unui eveniment monden care a avut loc în București. Diva s-a afișat cu un ochi vânăt, iar fanii acesteia au crezut că a fost, din nou, victima unor agresiuni, dar se pare că adevărul este altul. Pentru ca nimeni să nu își mai dea cu părerea, ea a dat câteva declarații în acest sens.

Bianca Drăgușanu este urmărită la tot pasul, iar oamenilor le-a fost destul de ușor să observe faptul că avea un ochi vânăt și și-au pus tot felul de întrebări legate de ceea ce a pățit. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, blondina a adus în discuție și acest subiect mai puțin plăcut pentru ea. Ea a mărturisit că ar avea, de fapt, probleme de sănătate și că nu este vorba de nimic altceva.

Bianca Drăgușanu are probleme medicale

Venind vorba despre problemele medicale pe care vedeta le are, ea a mărturisit că se confruntă cu tensiune oscilantă, iar în urma unui control pe care l-a făcut de curând, medicii i-au spus că singura soluție ar fi să se opereze. Deși are probleme cu vasele de sânge, Bianca Drăgușanu crede că nu a venit momentul pentru o astfel de intervenție chirurgicală. Pentru a nu se aprinde alte discuții, ea a ținut să precizeze că nu este vorba de nicio operație estetică.

Am tensiune oscilantă! E când mare, când mică. Medicii mi-au spus că am probleme cu vasele de sânge și că trebuie să mă operez! Mai aștept însă! Nu este vorba de nici o operație estetică, nu am mai făcut de mult așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2021 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.