Seara trecută a avut loc a doua ediție a emisunii de la Kanal D, Bravo, ai stil. Concurentele s-au întrecut în ținute care mai de care mai interesante, dar cea purtată de Ruxi i-a atras imediat atenția juratei Ralua Bădulescu. Nici ironiile nu au lipsit din cadrul ediției, mai ales când Ruxi a atacat-o în mod direct pe Olga Verbițchi spunându-i că are niște șlapi pe care, în mod normal, îi preferă pițipoancele.

La prima vedere, ținuta pe care Ruxi a adus-o în fața juraților nu i-a atras atrenția Ralucăi Bădulescu. După câteva clipe, jurarat și-a schimbat total opinia, când a observat cât de sensibilă este concurenta. În plus, i-a transmis și un mesaj extrem de emoționant, cum rar se întâmplă să o facă. Bruneta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, iar telespectatorii au urmărit-o cu sufletul la gură.

Ce i-a zis Raluca lui Ruxi

"Nu mi-ai plăcut, n-am simțit nicio atracție vis-a-vis de tine. Constat după doar 2-3 ore că ești cu totul altă persoană. Ești o tipă foarte sensibilă. Tu, toate gesturile astea, vin din altă parte a ta. Cred că ai multe povești. Dacă vrei, suntem aici pentru tine. Ești splendidissima.", i-a spus Raluca Bădulescu, în cadrul emisiunii.

După toate acestea, ea a încercat să le explice vedetelor că ea joacă un rol și nu are de gând să le arate cum este în realitate, iar singura care a sărit în apărare ei a fost Nicoleta Nucă. Scoasă din sărite, tânăra a transmis mai apoi un mesaj dur.

"E o idee foarte bună să vin ca pe internet, însă le distrug, o să plece toate plângând. Gata, următoarea ediție o să fiu fix ca o combinație de Poor People cu Ruxi de pe internet.'Bă, ești proastă!'. Nu, nu o să zic asta. Dar o să zic: 'Ținuta este oribilă, vomit!", a declarat concurenta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2021 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.