Postarea lor a fost o șocantă pentru cei mai mulți dintre fanii lor, pentru care poștea lor de iubire era un exemplu. Deși era clar că actroul voia ca fosta lui parteneră de viață să îi mai dea o șansă, acest lucru nu sa întâmplat. Mai mult de atât, Vlad Gherman a lansat și o piesă în care și-a pus sufletul pe tavă în fața oamenilor, dar nu la ajutat nici aceasta. Sa filmat de foarte multe ori plângând, semn că vindecarea nu a fost deloc o ușoară și a povestit că a slăbit mai multe kilograme, la vremea respectivă.


Cristina Ciobănașu nu mai este singură

Ei bine, se pare că frumoasa actriță a trecut deja peste separarea de Vlad Gherman și a reușit să facă un nou iubit. Recent, artistul a vorbit despre acest lucru, spunând că știa de relație pe care ea o avea cu același mister misterios, ea fiind cea care ia dat vestea. Nu a fost deloc ușor, dar ia respectat decizia și a apreciat că a aflat acest lucru chiar de la ea, femeia pe care a iubit-o aproape un deceniu.


”Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care la făcut și că a vrut să -mi spună lucrul asta ”, a spus Vlad Gherman, potrivit wowbiz.ro .