Fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!" este în culmea fericirii și se poate declara o femeie fericită din toate punctele de vedere. Vedeta și-a găsit alesul inimii cu care s-a căsătorit și căruia i-a dăruit o fetiță. Aceștia au vrut să se bucure atât de unirea destinelor, cât și de botez în aceeași zi și nimeni nu i-a împiedicat să procedeze în felul acesta. Mai mult de atât, blondina este recunoscătoare pentru tot ce trăiește și a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale.


Emily Burghelea, primele imagini de la nuntă și botez

"Dumnezeu ne-a binecuvântat! Împreună până la sfârșitul veacurilor! Vă iubesc până la cer și înapoi! Sunteți sufletul și inima mea și viața mea! Faceți amândoi parte din mine și vă iubesc infinit și necondiționat!", a scris Emily Burghelea pe contul ei de Instagram.


Cele mai importante persoane din viața ei sunt fiica sa și partenerul ei de viață pe care, chiar și acum după nuntă îl ține ascuns de ochii lumi. Deși pe cea mică au expus-o fără niciun fel de problemă în mediul online, nu au dezvăluit până acum numele pe care l-au ales. Ei bine, pe fiica lor o cheamă Amedea.