Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că actrița își crește copilul singură. În cadrul emisiunii Survivor, ea vorbea foarte des despre cel mic și orice ce făcea se gândea la el. Dumi este cea mai importantă persoană din viața sa și ar face oric sacrificiu pentru el. Tot din dorința de a-l proteja, blondina și-a luat măsuri de precauție în cazul în care ar păți ceva. Nu se poate obișnui cu ideea că, în cazul unei tragedii, el ar rămâne singur pe lume.


Ce a scris Simona Hapciuc în testament

Simona Hapciuc a decis astfel să își facă testamantul, în care a menționat și în grija cui va rămâne băiatul său, dacă ea nu ar mai fi pe lume. Se pare că cea mai bună prietenă de-ale ei este și mama adoptivă a copilului, astfel că el nu va ajunge în grijas statului indiferent de situație. Chiar dacă nu are bunici, Dumi se bucură de două mame, după cum a povestit concurenta de la Survivor România, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent.


”Prietena mea este, de fapt, mama adoptivă a copilului. Este prietena care prin testament este desemnată să aibă grijă de el, în caz că, doamne ferește, se întâmplă ceva. Anul trecut mi-am făcut testamentul, mi-am luat măsuri de siguranță, să nu ajungă copilul la stat. E crescut de două mămici, dar mama prietenei mele e topită după el, e ca nepotul ei. Nu are bunici, părinții mei nu mai sunt, iar părinții tatălui sunt unde e și tatăl, nu știu”, a declarat Simona Hapciuc pentru antenastars.ro.