Anul trecut, artistul a decis să facă o schimbare majoră în viața sa, așa că a făcut o operație complicată, în urma căreia a primit, de asemenea, o mulțimi de critici. Nu i-a păsat deloc de ce spuneau oamenii pe internet și și-a văzut liniștit de viață. A muncit, a lucrat la proiecte frumoase și a continuat să slăbească extrem de tare, mai exact a reușit să dea jos nici mai mult, nici mai puțin de 30 de kilograme.

Cum arată Lino Golden, după ce a slăbit

Fiind foarte apropiat de comunitatea sa, artistul le-a făcut acestora o mărturisire care, cel mai probabil, a motivat multă lume. Având în vedere că a trecut aproape un an de la operație, artistul se simte mai bine și mai sigur pe el ca niciodată. În plus, nu îi mai este rușine nici de cicatricile care i-au rămas, ci doar se bucură că este în cea mai bună formă a sa. I-a sfătuit pe fanii lui să creadă mereu în ei și să nu le fie rușine de felul în care arată.

”Aproape 1 an de la operatie 💗 si ma simt mai sigur pe mine ca niciodata. 🔥🔥🔥
toata lumea ma intreaba de cicatrici…😑 nu imi este rusine de ele,sunt mandru de mine ca am dat 30 kg jos singur alergand in parc zi de zi si schimbandu-mi stilul de viata. 😆 SA CREDETI MEREU IN VOI SI SA NU VA FIE RUSINE DE CUM ARATATI!”, a scris Lino Golden pe Instagram.