Nicoleta Nucă le-a dezvăluit fanilor că ea și colegele sale filmează două ore pe săptămână și sunt în platoul de filmare de la primele ore ale dimineții până seara târziu. Multă lume le judecă pe participante că se plâng prea mult, având în vedere că sunt nevoite doar să se îmbrace frumos și să defileze. Ei bine, frumoasa artistă a ținut să precizeze faptul că este mult mai greu decât pare și că în spatele camerelor este o muncă imensă și se fac niște eforturi foarte mari atât din partea concurentelor, cât și din partea juraților, dar și a echipei de producție.


Nicoleta Nucă a vorbit despre primele zile de la Bravo, ai sti

„În primul rând, dupa cum bine stiti am inceput deja filmarile pentru Bravo, ai stil si asta ne ocupa doua zile din saptamana in totalitate. Suntem la platou de dimineata pana seara si stiu ca ar putea aparea intrebari de genul ”Pai si ce e asa complicat sa te imbraci frumos si sa defilezi?”, dar va asigur ca este mult mai multa munca in spate atat din partea noastra, a concurentelor, cat si din partea juratilor si a echipei de productie! Este mult mai greu decat mi-as fi imaginat si decat se vede pe micile ecrane, pentru ca tot ceea ce facem si pregatim si gandim, cu ajutor sau fara ajutor, in materie de tinute, muzica si momente, este acoperit de un voal de mister in ceea ce priveste rezultatul si reactiile juratilor si a celor de acasa.”, a spus Nicoleta Nucă, pe contul ei de Instagram.


Este ceva cu totul nou pentru ea și încearcă să dea tot ceea ce are mai bun. Nicoleta Nucă reușește în felul acesta să iasă din zona sa de confort și să se vadă prin ochii altora, ceea ce înseamnă o mare provocare pentru ea. Noul sezon al emisiunii va începe în curând, iar fanii sunt nerăbdători să vadă cum se vor descurca vedetele.


„Este ca si cum ai fi pus sa descoperi iesirea dintr-un loc nou, necunoscut tie, dar legat la ochi...si dibuiesti prin intuneric incercand sa gasesti calea fara sa te izbesti de fiecare colt sau toc de usa si fara sa te accidentezi. Totodata este frumos! Este o experiența noua si interesanta care ne face sa iesim din zona de confort si sa ne vedem si prin ochii altora”, a mai declarat concurenta.