Nicole Cherry este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, iar în doar câteva săptămâni vedeta va deveni mamă pentru prima dată. Deși multă lume a criticat-o pentru faptul că va aduce pe lume un copil crezând că nu este pregătită pentru acest lucru, artistei nu i-a păsat nicio secundă de gurile rele și și-a văzut de viața ei în continuare. Cântăreața visează ca până la vârsta de 27 de ani să aibă trei copii, iar mai apoi să se plimbe prin toată lumea alături de ei.


Niciole Cherry, despre momentul în care aflat că este gravidă

Viitoarea mămică se aștepta să fie gravidă, încă dinainte de face testul de sarcină și de a afla rezultatul, mai ales că ea și partenerul ei de viață au planificat totul. Frumoasa artistă a recunoscut că a fost puțin derurată după ce a făcut primul test, dar mai apoi i s-a confirmat că va aduce pe lume un copil și a fost foarte, foarte fericită.


”Eu ma simt pregatita, adica mi-am dorit foarte tare sa fiu mama tanara, se pare c-am si reusit si cred c-o sa fac fata, nu mi-e frica de absolut nimic si din contra, abia astept. Banuiam, inca nu-mi intarziase menstruatia, practic am facut testul in prima zi in care trebuia sa-mi vina menstruatia, a iesit cea de-a doua liniuta foarte stearsa si am fost putin derutata, dar mi s-a confirmat ca este”, le-a spus vedeta fanilor săi de pe Instagram.