Acum câteva zile, fosta concurentă de la Bravo, ai stil a devenit mamă pentru prima dată, dar această bucurie i-a fost umbrită de orele de travaliu, pe durerile insuportbaile pe care le-a avut, dar și de faptul că a născut prin cezariană, iar recuperarea după o astfel de operație nu este deloc una ușoară pentru nicio femeie.


Larisei Udilă nu i-a fost ușor

Vedeta și-a ținut fanii la curent pe tot parcursul sarcinii, dar după ce a născut a lipsit pentru câteva zile de pe rețelele sociale. Mai apoi, bruneta și-a făcut revenirea în forță pe Instagram și le-a vorbit internauților despre cum s-a descurcat în primele zile în calitate de mămică. Nu i-a fost teamă să recunoască faptul că a avut un șoc, pe motiv că nu s-a așteptat să se întâmple lucrurile în felul acesta și s-a obișnuit cu greu cu ideea că are un copil de crescut.


”In prima zi credeam ca nu ma voi recupera niciodata. A fost un sentiment foarte ciudat...parca imi cadea burta pe jos. A treia zi, m-am externat si am stat toata ziua in picioare. Consider ca m-am recuperat extrem de repede”, a zis Larisa Udilă, pe Instagram.


Fanii au remarcat imediat că Larisa Udilă s-a îngrășat foarte tare și au întrebat-o dacă mare are vergeturi pe burtă. Ei bine, nu poate scăpa de ele atât de ușor, dar a promis că îi va ține la curând, când va decide să facă și ea ceva în privința urmelor care i-au rămas după ce a născut.


”In perioada asta incerc sa stau cat mai mult cu bebe, este foarte important atat pentru el, cat si pentru mine. Din septembrie imi reiau activitatea si voi povesti totul despre aceasta perioada”, a mai zis ea.