În cadrul acestui proiect, frumoasa artistă a avut câteva apariții sexy, cu care nici fanii ei, dar nici partenerul ei de viață nu erau obișnuiți. Vededeta și-a lăsat trupul bine lucrat la vedere, iar comentariile pozitive au început să curgă încă din primele minute, semn că mai ales bărbații s-au bucurat enorm să o vadă în asemenea ipostaze.


Theo Rose, o femeie norocoasă

Cu toate acestea, se pare că iubitul ei, Alex Leonte, nu a fost încântat de ținutele pe care le-a purtat Theo Rose în cadrul celui mai nou videoclip, dar nu a tras-o la răspundere pentru alegerile vestimentare. Întrebat chiar de ea dacă îi place proiectul, el a a zis că da, dar i-a dat de înțeles că nu apreciază modul în care s-a îmbrăcat. Admiratorii ei spun că este o femeie norocoasă să aibă lângă ea un bărbat care să o accepte așa cum este și care să o susțină de fiecare dată, dar ea a simțit că era ceva în neregulă în răspunsul ei, dar a preferat să tacă și să lase lucurile așa.


„Nu mi-a zis săracu' nimic. Eu când l-am întrebat dacă i-a plăcut videoclipul a zis ”Da, e super”. Am zis și eu ”mulțumesc” și nu am intrat în detalii ca să nu scormoneasc în ... știți voi. Mai mergi și pe burtă”, a spus Theo Rose, pe Story.