În cadrul emisiunii de la Kanal D nu s-au format doar niște prietenii puternice, nu au avut loc doar scandaluri între foștii concurenți, ci s-au format și cupluri la care nimeni nu s-ar fi așteptat, cum este și cazul celor doi. Simona Hapciuc și Albert Oprea par în culmea fericirii, iar admiratorii lor se bucură că au avut curajul să dezvăluie că este mult mai mult decât o simplă prietenie între ei.


Simona Hapciuc și Albert Oprea, în culmea fericirii

„Există ceva între noi”, au recunoscut ei, în cadrul emisiunii ”Bărbați vs Femei”


Mai mult de atât, cei doi au mers împreună în cadrul emisiunii ”Bărbați vs Femei”, unde au discutat despre ei și despre frumoasa lor poveste de iubire. Se pare că ei au fost atrași unul de celălalt, dar le-a fost greu să o spună. Cel care a luat atitudine a fost Războinicul, care după ce a visat-o nopți la rând, a decis să ia legătura cu ea, iar mai appi s-a produs magia. Se pare că Albert Oprea l-a cucerit și pe fiul Faimoasei, iar la prima lor întâlnire nu i-a oferit ei un cadou, ci băiețelului său.


„Are o rezistență psihică ieșită din comun, este foarte manierat. Din ce am observat la el este că este și foarte familist”, a spus Simona Hapciuc.