De când a devenit soție, viața Alexandrei Stan s-a schimbat în totalitate. Frumoasa artistă nu mai face toate acele lucruri pe care le făcea în trecut, doar de dragul partenerului ei de viață care, de exemplu, nu putea accepta faptul că ea făcea topless. A făcut toate sacrificiile necesare, pentru ca relația lor să funcționeze așa cum trebuie.


Alexandra Stan, mărturisiri despre presupusul divorț

Zilele acestea, ea nu a mai purtat deloc verigheta, iar acest lucru le-a atras imediat atenția oamenilor care o urmăresc pe frumoasa artistă în mediul online. În plus, ea a șters și o parte dintre imaginile pe care le avea alături de soțul ei, lucru care le-a dat și mai mult de gândit internauților.

Văzând toate aceste lucruri, Alexandra Stan a decis să clarifice totul și a ținut să precizeze că nu trebuie să dea explicații nimănui, când decide să își dea sau să își pună la loc verigheta. Se pare că soțului ei nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, iar ea nu își dorește să mai fie deranjată și în vacanța de care se bucură din plin.


„E absurd să dau explicații presei de fiecare dată când îmi dau jos sau pun la loc verighetă. Chiar îmi doresc să păstrez cât mai intimă relația noastră, iar despre Emanuel să nu se mai vorbească în presă, mai ales că nu îi place. Eu sunt acum într-o vacanță în Turcia cu sora mea și aș vrea să mă bucur de ea în continuare”, a declarat Alexandra Stan pentru viva.ro.