Artista a fost mușcată de o albină și fiind pentru prima dată în viața sa când a trecut printr-o asemenea situație. Degetul a început să i se umfle foarte tare și i-a fost frică să nu i se întâmple ceva și mai rău de atât. S-a bucurat, totuși, de un apus superb, dar a avut în același timp și o stare de amețeală care nu știa de la ce era mai exact; de la barcă sau de la mușcătura respectivă.


Irisha, vacanță cu peripeții

Fanii ei i-au dat tot felul de sfaturi, în speranța că își va reveni repede, dar a continuat să aibă dureri și la câteva ore distanță după ce a fost mușcată.


„Am fost muscata de o albina, prima data in viata mea, nu stiu ce sa fac, incepe sa se umfle grav, o sa am un deget minunat. Mi-e foarte frica daca se umfla si am auzit ca unii o mai iau razna de la asta. Super! Groaznic, mi-a luat-o degetul razna, vai cum se umfla. Nu-mi vine sa cred. Macar am parte de un apus extraordinar de frumos. M-am pus in pat ca mi se pare ca am asa o stare de ameteala, dar nu stiu, e de la faptul ca se misca barca sau e de la asta. Mi s-a fixat mie pe creier, mersi pentru remedii. Majoritatea dintre voi mi-ati zis sa frec cu sare, am frecat cu sare si am mai dat cu o chestie. Mi s-a umflat rau de tot si doare”, a spus artista, pe Story.


La o zi după, ea a mai transmis un mesaj în mediul online, pentru a-i liniști pe cei care și-au făcut griji serioase pentru ea. Vedeta are o imunitate puternică, iar corpul ei a dat totul afară. Se simte din ce în ce mai bine, degetul i s-a dezumflat tot degetul și a ținut să le mulțumească oamenilor pentru toate sfaturile pe care i le-au oferit.


”Vreau sa va zic ca ma simt mult mai bine, mi s-a dezumflat aproape de tot degetul. Nu tin nici acele de albina la mine, am corpul foarte puternic, imunitatea foarte puternica si da totul afara. Am simtit un pic de ameteala ieri, dar dupa aceea mi-a trecut. Ma simt foarte bine, va multumesc”, a mai transmis Irisha.