Întregul moment a fpst filmat, inclusiv cel în care oamenii legii au venit la fața locului. Toți s-au ales cu o amendă în valoare de 200 lei și au depus plângere la poliție. La câteva zile după, Cosmin Nedelcu a filmat un vlog pe care l-a postat pe canalul lui de YouTube și în care a explicat exact ceea se s-a întâmplat.


Mircea Badea a dat de pământ cu Micutzu

Filmarea respectivă i-a atras atenția și lui Mircea Badea care a avut ceva de comentat despre scandalul în care vedeta a fost implicată. Prezentatorul a atras atenția asupra faptului că nu poate să înțeleagă cum un om care face „miștouri”, în sensul că înjură oamenii în prestațiile sale, nu poate accepta ca altcineva să facă același lucru la adresa sa. El crede că declarațiile lui Micutzu se bat cap în cap și cumva încearcă să justifice tot ceea ce a făcut, deși nu a procedat deloc corect după părerea lui Badea.


„Nu vă supărați, ați văzut vreodată o prestație a domnului Micutzu? Păi unul care face miștouri, în sensul că înjură oameni nu suportă miștouri despre el? Deci ăla era enervat și făcea miștouri sau făcea miștouri și era enervat? I-a spus: măcar treci, grasule, pe la trecere! N-a mai putut să înghită! Nu mâncare. El spune că nu a mai putut. Asta cu spune civilizat ce ai de zis nu se pupă cu fișa postului. Ne spune că e frustrat de ani de zile”, a zis Mircea Badea, la „În gura presei”