După ce a lipsit pentru câteva zile de pe rețelele sociale, vedeta a decis să le explice oamenilor care i-au dus lipsa ce i s-a întâmplat. Ei bine, se pare că Larisa Udilă a trecut printr-un șoc, după ce a ajuns cu băiețelul ei acasă. Bruneta a încercat să le spună tuturor că acum nu mai este doar Larisa, ci este o mamă care trebuie să stea cu copilul ei și să aibă grijă de el.


Larisa Udilă a suferit un șoc

Larisa Udilă nu s-a putut obișnui cu ideea că are un bebeluș și a avut parte de câteva zile traumatizante, pentru că este foarte stângace în ceea ce face în momentul de față, este stresată și nu știe cum să reacționeze, având în vedere că nu a mai trecut niciodată printr-o asemenea situație. Este o problemă cu care multe femei se confruntă, pentru că au alte așteptări și se trezesc în fața unor situații cărora nu le pot face față nici măcar cu ajutorul celor din jur.


”Bună, dragii mei prieteni, care-mi simt lipsa si spun asta pentru ca am primit foarte multe mesaje. Stiu ca va este dor de mine si mie imi este dor de voi, nu am fost in stare sa intru pe Instagram cateva zile pentru ca am trecut printr-un soc. Larisa nu mai este doar Larisa, este Larisa mamica, Larisa care a trebuit sa stea acasa cu bebelusul, cel putin primele zile pentru mine au fost un pic traumatizante, de ce sa va mint? Pentru ca ma simt foarte stangace in ceea ce fac in acest moment. Si sunt sigura ca Dumnezeu o sa-mi dea putere sa ma descurc din ce in ce mai bine, dar este stresul ala sa nu-l ranesc, sa nu...nustiu. Am avut cateva zule in care nu am fost in stare de nimic. Mi se parea ca si cand respira pateste ceva, dar probabil mamele inteleg si fetele care sunt insarcinate vor intelege situatia prin care eu am trecut”, a declarat Larisa Udilă, pe Story.