Weekendul acesta a fost unul special pentru cei doi îndrăgostiți, care au dus povestea lor de iubire la un alt nivel. Imaginile de la nuntă au ajuns virale în mediul online, iar mii de oameni s-au bucurat pentru reușita lor și le-au transmis gândurile lor bune atât prin mesaje private, cât și în secțiunea de comentarii.


Cleopatra Stratan, mărturisiri despre nuntă

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă. Ne-am simțit minunat cu voi. Love you all”, a scris Cleopatra Stratan pe contul ei oficial de Instagram.


Din punctul ei de vedere, nunta a ieșit exact cum au plănuit. A fost un eveniment minunat, emoționant și foarte relaxant, după cum a povestit chiar fiica lui Pavel Stratan, care s-a măritat la vârsta de doar 18 ani. Mai mult de atât, ea a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost alături de ea în ziua cea mare, pentru că s-a simțit foarte, foarte bine în compania lor.


„Suntem foarte bine, pe acasă, tocmai ne-am trezit (n.r – 11:30), de ceva timp. Acum vorbesc cu părinții mei la telefon”, a declarat Cleopatra Stratan pentru impact.ro.