Edward Sanda și Cleopatra Stratan au lansat acum doar câteva ore o piesă specială, o piesă de suflet, prin intermediul căreia au anunțat și care esta ziua în care se vor căsători. Ambii își doresc un eveniment micuț, fără prea mulți invitați și fără nași, dar și fără respectarea vreunei tradiții. Vor să aibă parte de o nuntă simplă, dar pe care nu o vor uita toată viața.


Edward Sanda și Cleopatra Stratan se căsătoresc peste două zile

Totul a început ca o simplă prietenie între ei, iar mai apoi au realizat că au o conexiune foarte frumoasă și ieșită din comun. Cei doi sunt făcuți unul pentru celălalt și nu le-a luat prea mult timp să-și dea seama de acest lucru. Cel care a postat data nunții în mediul online a fost chiar artistul, odată cu lansarea celei mai noi piesele de-ale lor.


”La început am fost prieteni ... dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt.Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine”, a spus Edward Sanda pe Facebook.


Nici fiica lui Pavel Stratan nu s-a lăsat mai prejos și le-a povestit oamenilor de pe rețelele sociale că ea și viitorul ei soț s-au mutat deja împreună de câteva zile și sunt foarte bucuroși. Toată lumea așteaptă să îi vadă pe artiști străluncind în ziua nunții.


”Amândoi așteptam ziua în care ne vom muta împreună și iată că a venit. Ne-am mutat de câteva zile și suntem super bucuroși”, a scris Cleopatra Stratan pe Instagram.