Cel din cauza căruia s-a produs accidentul era un copil al cărei familie nu era înstărită și nu ar fi avut de unde să scoată banii pentru reparații. Jador i-a promis celui mic că tatăl lui nu va fi nevoit să îi ofere niciun leu, pentru că a fost și el un copil sărac, știe cum e să nu ai și nu și-a dorit să le facă rău oamenilor respectivi, care cel mai probabil ar fi fost nevoiți să lucreze un an în afară, pentru a obține suma pe care i-o datorau.


Jador are mașina în service

În urma impactului, singura mulțumire a artistului a fost că toți au scăpat cu viață. Zilele acestea, el a fost întrebat care sunt costurile pentru reparații, iar artistul nu a refuzat răspunsul la această întrebare. Se pare că mașina a fost avariată și numai farul îl costă 4000 de euro. Momentan, a dus-o în service și a comandat piesele pe care trebuie să le înlocuiască. Toate acestea îl costă pe îndrăgitul manelist aproximativ 10.000 de euro.


”A fost avariată grav. Numai farul costă 4.000 de euro. Am băgat mașina-n service. Au fost comandate piesele care trebuie înlocuite, cred că au ajuns. Să zic, așa, cred că toată cheltuiala se ridică pe la 10.000 de euro”, a dezvăluit Jador pentru cancan.ro.