Cât timp s-a aflat în Republica Dominicană, Cosmin Stanciu i-a simțit extrem de tare lipsa iubitei sale, vorbea mereu despre ea ea și era nerăbdător să ajungă acasă și să o strângă în brațe. Cei doi s-au cunoscut cu doar trei luni înainte de plecarea lui din țară, dar a fost un timp suficient pentru el, să realizeze că ea este femeia alături de care ar vrea să trăiască mult timp de acum încolo. Cea care nu a simțit la fel a fost Laura.


De ce s-au despărțit Cosmin Stanciu și Laura

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, fostul Faimos a ținut să evidențieze faptul că dragoste cu forța nu se poate, iar Laura se pare că nu a fost atât de entuziasmată de revenirea lui în țară. Din punctul lui de vedere, cel mai probabil, ea nu l-a mai putut privi ca pe un iubit, ca pe o persoană alături de care să își dorească să trăiască pentru multă vreme. Cosmin Stanciu a spus că ea ține la el, că îl apreciază pentru ceea ce este, dar nu este suficient într-o relație.


"Nu se poate dragoste cu forța. Nu s-a întâmplat mare lucru, totul a fost ok, dar la un moment dat probabil Laura nu a mai fost atât de entuziasmată pe cât se aștepta ea să fie după venirea mea din emisiune. Probabil așa a simțit. Probabil nu mă mai putea vedea ca pe un iubit sau ca pe o persoană lângă care să rămână ca și relație, ca și cuplu. Din punctul meu de vedere, ăsta e singurul răspuns. Ea ține la mine, îi plac foarte mult calitățile mele ca bărbat, dar nu cred că e suficient, cred că mai trebuie să fie și altceva acolo. Nu am fost foarte mult timp împreună, eram împreună de vreo 3 luni înainte să plec, mie nu-mi trebuia foarte mult timp să-mi dau seama că Laura este persoana lângă care eu vreau să stau, pentru că am o vârstă deja. Cel mai mult mă gândeam la ea, cel mai dor îmi era de ea.", a spus Cosmin Stanciu, pentru Stafeta Mixtă.