În ultimii ani, Loredana Groza a suferit o transformare considerabilă în ceea ce privește aspectul ei fizic. Fanii nu au putut să nu remarce toate aceste schimbări și nici nu s-au putut abține să nu îi atragă vedetei atenția. Blondina a primit foarte multe comentarii de hate, iar recent a oferit un interviu în care a spus că nu are nicio operație estetică, nu are silicoane, lifting-uri, pentru că nu ar avea timp să și le facă.


Loredana Groza a răbufnit

Mai mult de atât, artista a specificat că admiră femeile care vor să arate bine și care au curajul să se transforme, mai ales că în ziua de astăzi există tot felul de metode prin intermediul cărora se pot simți mai bine în pielea lor.


”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a spus vedeta pentru antenastars.ro.


O internaută ceva mai curajoasă a ținut să îi transmită Loredanei Groza că este artificială, iar ea nu s-a putut abține să nu se apere. Cântăreața i-a transmis persoanei respective să nu se mai streseze, pentru că nu e nimic artificial nici în corpul ei, nici în spiritul aceseteia.


”Draga mea, nu e nimic artificial nici în corpul și nici în spiritul meu, nu te mai stresa”, a fost replica Loredanei Groza, în mediul online.