Ziua în care va părăsi această lume este cea la care se gândește tot mai des fostul edil al Capitalei. El este conștient că nu va mai avea mult de trăit și i-a zis soției sale, tot ce este de făcut după moartea sa. Zilele acestea, Oana a dat un interviu sincer în care a vorbit despre starea de sănătate a partenerului ei de viață, care de o lungă perioadă de timp îi îngrijorează atât pe ei, cât și pe cei din familia lor.


Oana Lis, despre starea de sănătate a soțului său

Chiar dacă mereu s-a vorbit despre diferența de vârstă dintre ei, cei doi soți nu au ținut niciodată cont de gurile rele și s-au iubit așa cum au știut ei mai bine. La un moment, s-a zis că ea ar stau cu Viorel Lis doar pentru banii acestuia, dar a reușit să demonstreze că nu a fost deloc așa și că iubirea pe care i-o poartă este una cât se poate de sinceră. Vedeta nu l-a lăsat nici în cele mai grele momente din viața sa și a făcut tot posibilul ca lui să îi fie bine și a avut, de asemenea, grijă ca el să urmeze toate tramentele pe care i le-a prescris medicul.


"Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubescă și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog n-aș fi putut.", a declarat Oana Lis, pentru antenastars.ro.