Irina Ceban, cunoscută de fani drept Irisha, este una dintre vedetele care a făcut parte din acest sezon al emisiunii Survivor România și care are acum niște probleme de sănătare serioase. Frumoasa artistă nu a ținut acest lucru secret și s-a confesat fanilor săi din mediul online. Fosta Faimoasă era extrem de supărată, pentru că a făcut o criză la rinichi, motiv pentru care nu s-a simțit deloc bine. După toate acestea, a ajuns la concluzia că experiența Survivor și-a pus amprenta asupra sa, dar și asupra sănătății sale.


Irisha, despre starea ei de sănătate

„Sunt supărată pentru că am făcut o criză la rinichi și nu mă simt deloc bine. Experiența Survivor și-a pus amprenta”, a scris Irisha, pe Story.


Mai mult de atât, ea le-a spus oamenilor care o urmăresc zi de zi în mediul online, că a slăbit 5 kilograme în concurs, iar afecțiunea pe care o are este una carateristică oamenilor înalți și slabi, precum ea. Din nefericire, nu are nimic de făcut decât să suporte durerile pe care le are. Fanii speră ca ea să se recupereze cât mai repede și i-au transmis toate gândurile lor bune, în speranța că vor ajuta măcar puțin.


„E boala oamenilor înalți și slabi (…) sunt rinichii un pic lăsați și am slăbit vreo 5 kilograme la Survivor. Astea sunt sechelele, trebuie să le suport, n-am ce să fac. M-au ajuns acum din urmă, din păcate nu mă simt prea bine”, a mai dezvăluit Irisha, pe Instagram.