Iubita lui Alex Leonte are din nou probleme de sănătate, iar de această dată a fost grav afectată de aerul condiționat. Nu este prima dată când artista se trezește cu roșu în gât. Mai mult de atât, ea a mărturisit că presupune că va răci puternic, pentru că simte de fiecare dată când este pe cale să i se întâmple una ca asta. Nu ar fi deranjat-o atât de tare, dacă nu ar fi avut concerte unde trebuie să fie prezentă și unde este așteptată de mii de oameni.


Theo Rose s-a testat pentru coronavirus

Pentru a fi sigură că nu este mai mult decât o răceală, Theo Rose s-a testat pentru COVID-19, iar testul i-a ieșit negativ. Cântăreața nu știe ce este de făcut, mai ales că această perioadă este una foarte, foarte aglomerată, iar concertele sunt la ordinea zilei. Ea nu își dorește să lipsească de pe scenă, având în vedere că fanii ei ard de nerăbdare să o asculte live, dar nu știe ce este de făcut pentru a-și reveni cât mai repede cu putință.


”Deci vara asta aerul condiționat mi-a dat fatală. E a nu știu câta dimineață când mă trezesc cu roșu în gât și simt eu așa, că eu simt de dinainte, că urmează o mare răceală. Mi-e o scârbă de răcela asta de nu mai pot. Că am și de cântat, că altfel, știți ce bine stăteam răcită la plajă, nicio treabă nu aveam, nicio problemă era. M-am testat, COVID nu e, m-am testat acum, de dimineață, deci n-am”, a povestit artista, la Story.