La un moment dat, Delia a acceptat invitația de a lua parte la podcast-ul lui Gojira, „Aproximativ discuții”, unde și-a deschis inima atât în fața gazdei, cât și în fața celor care îi urmăreau. Vedeta nu doar că a dat detalii despre trecut, despre familia sa, dar a vorbit și despre lucrul care o deranjează cel mai tare în ceea ce îi privește pe fanii ei. Se pare că artista urăște momentul în care este întrebată ce vârstă are, ca și cum ar trage-o la răspundere pentru ceea ce face la cei 39 de ani ai săi.

Delia, sinceră în fața fanilor

Fie că se așteptau sau nu, persoanele care au urmărit filmarea respectivă au putut afla că Delia este o mare admiratoare de-ale lui Florin Salam. Îl admiră atât de tare, încât și-ar dori să facă un documentar despre el, pentru că este aur pentru țara noastră și are un mare, mare potențial. Un alt artist pe care îl apreciază la fel de tare este colegul ei de la masa juraților de la iUmor, Cheloo, despre care a vorbit mereu extrem de frumos.

„Aș face un documentar despre viața lui Florin Salam, nu ai cum să nu vezi că e aur, că are mult potențial. A doua persoană ar fi Cheloo”, a povestit vedeta în acel podcast.