Anul 2021 a fost unul plin de surprize neplăcute pentru fosta iubită a lui Victor Pițurcă. Într-un interviu pe care l-a acordat recent, femeia de afaceri a vorbit despre momentul în care una dintre partenerele sale a furat-o, iar a ajuns să își facă o afacere de una singură. Mai apoi, a aflat că prietena sa cea mai bună s-a culcat cu fostul ei iubit, pentru care a fost nevoită să facă o plângere la poliție. Vedeta nu poate accepta așa ceva și a întrerupt orice fel de legătură cu femeia respectivă.


Vica Blochina, declarații despre prietena sa

„Anul acesta care a trecut, din punct de vedere relațional am fost praf, cu prietene, cu prieteni…. Ori am făcut eu foarte multe greșeli la un moment dat, ori nu știu … Partenera mea de afaceri m-a furat, așa am ajuns eu să-mi fac singură afacere. Preietena mea cea mai bună m-a trădat că s-a culcat cu fostul meu iubit. Cu fostul meu am ajuns să fac plângere la poliție”, a povestit Vica Blochina potrivit cancan.ro.


Durerea pierderii unei prietene ca ea a fost mult prea greu de suportat pentru Vica Blochina, mai ales că i s-a întâmplat acest lucru în momentul în care se aștepta cel mai puțin. Într-un fel sau altul, este recunoscătoare pentru tot ceea ce i s-a întâmplat, pentru că a reușit să își dea seama de ce fel de oameni are în jurul său și doar în felul acesta a reușit să fie pe picoarele sale, ceea ce e mare lucru pentru ea.


„Stau să mă gândesc ce s-a întâmplat cu mine și cu viața mea. M-a durut foarte mult că am pierdut o prietenă, nu m-am așteptat la o prietenă de-a mea să se întâmple ce s-a întâmplat. Nu m-am așteptat la partenera mea de afaceri să mă fure și să mă trezesc că nu am niciun ban. Într-un fel, îi mulțumesc pentru că altfel nu aș fi ajuns eu să fiu pe picioarele mele”, a mai spus vedeta.