Cum era de așteptat, după o iubire ca în povești, au urmat ani întregi de neînțelegeri peste care de la o vreme au decis să treacă doar de dragul copilului pe care îl au împreună și care este este extrem de important pentru amândoi. Cei doi părinți au pus de fiecare dată bine fiului lor mai presus de orice scandal și au preferat ca el să crească normal, deși ei erau la cuțite în adevăratul sens al cuvântului.


Vica Blochina, despre relația cu tatăl copilului său

Ei bine, fiul lor are o părere foarte bună despre Victor Pițurcă, deși a trăit alături de mama sa. Acesta îi spune des Vicăi Blochina că el își dorește să fie precum tatăl lui, pentru că este idolul lui. Fiul lui crede despre acesta că este un bărbat disciplinat, iar aceste lucruri au pus-o serios pe gânduri pe ea. Blondina se bucură că deși nu s-au înțeles prea bine de-a lungul anilor, au reușit să își facă fiul fericit, iar asta este tot ceea ce contează pentru ea.


„«Eu îmi doresc să fiu ca tata», copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis «Cum așa?», mi-a zis «Tati e foarte disciplinat». Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului. lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a declarat Vica Blochina în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.