The Motans, pe numele lui real Denis Roabeș, este născut la data de 2 august 1989. Ceea ce înseamnă că astăzi împlinește frumoasa vârstă de 32 de ani. Ei bine, o asemenea zi nu ar fi avut cum să treacă neobservată, așa că îndrăgitul artist a dat o petrecere la care a luat parte și buna sa prietenă venită în România tot de peste Prut, Irina Rimes. Ea a postat o serie de imagini de la petrecerea aniversară, iar de atunci au început să curgă urările pentru artist.


La mulți ani, Denis Roabeș!

Singurul regret al său a fost ca la aniversarea lui nu au putut fi prezente toate persoanele la care ține, dar le-a mulțumit din suflet celor care și-au făcut timp pentru el și celor care și-au amintit de ziua sa de naștere. Mai mult de atât, el are intenția ca și anul acesta să păstreze tradiția de ziua sa în ceea ce privește lansarea unei noi piese, așa că admiratorii lui de pretutindeni stau cu sufletul la gură să vadă ce le-a pregătit The Motans.


”Ăsta este un story înainte de toate celelalte repost-uri. Vreau să vă ameninț că în data de 2 august or să fie mai multe stories decât de obicei pentru că știți voi, fanii The Motans deja știu...

Aici sunt câțiva oameni dragi mie, din păcate nu au reușit să adun azi toți oamenii dragi, dar deja mulțumesc tuturor celor care m-au felicitat. Pe lângă toate astea, după cum știți voi, după tradiție, pe data de 2 august în fiecare an se lansează o nouă piesă. Vă mulțumesc frumos tuturor sunteți minunați”, a transmis Denis Roabeș, în mediul online.