Teo Trandafir a fost recent invitată în cadrul podcast-ului găzduit de către Alex Velea și frumoasa lui iubită Antonia. Vedetele au luat-o la întrebări pe îndrăgita prezentatoare, iar ea și-a deschis inima în fața lor și le-a vorbit chiar și despre cele mai dificile momente din viața sa, în care nu știa cum să reacționeze și în care frica pusese stăpănire pe ea.

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite și cunoscute prezentatoare de la noi din țară. Aproape că nu există om în România care să nu fi auzit de ea, dar foarte puțini oameni au idee prin câte a trecut vedeta și cât de greu i-a fost să ajungă unde este acum. Despre toate momentele de cumpănă din trecut și despre toate clipele din care credea că nu mai are scăpare, le-a vorbit Antoniei și lui Velea, în cel mai nou episod postat pe canalul lor de YouTube.

Teo Trandafir, și-a deschis inima în fața oamenilor

Vedeta a avut o vreme în care se confrunta cu atacurile de panică. Și în ziua de astăzi se mai confruntă cu ele, dar nu mai sunt atât de dese precum atunci. În plus, ea le-a spus celor doi îndrăgostiți și ce simte când are atacuri de panică, iar ei au ascultat-o foarte atenți, la fel precum cei de acasă. Le-a dat și un exemplu în care s-a speriat extrem de tare din cauza faptului că trebuia să ia liftul, de care în mod normal nu îi este frică.

”Da, dar la mine nu știu cum se manifestă. Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: stare de tristețe marcată, care durează mai mult de trei săptămâni. Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc...îți bate inima, totul se învârte. Ca să-ți dau un exemplu,ce mi s-a întâmplat mie. Am făcut un rahat, am mâncat mere cu morcovi și n-a fost bine, am ajuns la spital. Problema era că era ora 15: 18 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică. Termin cu perfuzii...urc în lift, eu n-am nicio problemă cu liftul, n-am treabă. Și zic, o să mor acum. Mi se întâmplă acum. M-am apucat cu mâinile de lift. Doctorița mi-a zis că e un atac de panică și suntem în control. În momentul ăla m-a lăsat, n-am mai pățit. E nașpa”, a mărturisit Teo Trandafir, în podcast-ul găzduit de Velea și Antonia.

Citeste si:
Teo Trandafir și-a pierdut memoria după 5 anestezii generale: Nu...
Teo Trandafir și-a pierdut...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 August 2021 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.