Gazda emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars a suferit, acum mai bine de doi ani, un atac cerebral care i-a pus viața în pericol. Deși pare că în momentul de față nu mai este afectat de cele întâmplate, lucrurile nu stau deloc așa, iar el a mers recent la un control mai amănunțit, iar ceea ce a aflat de la cadrele medicale este foarte, foarte grav. Dan Capatos a început să își facă și mai multe griji pentru el și pentru sănătatea lui.


Dan Capatos a reușit să îngrijoreze pe toată lumea

Îndrăgitul prezentator a fost avertizat că ar putea fi predispus la alte afecțiuni mult mai grave. El este nevoit să aibă mare grijă la stilul său de viață, pentru a nu suferi de Alzheimer sau, cine știe, de demență. Dan Capatos a vorbit și despre cum s-a simțit în momentul atacului respectiv, după ce timp de un sfert de oră a fost paralizat pe partea stângă și a avut chiar și un puseu de tensiune. Cauza tuturor problemelor sale este hipertensiunea artertială de care suferă de ani buni.


„Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer. Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme”, a povestit Dan Capatos.