Bianca Drăgușanu a avut multe prietene în jurul său, dar cu timpul a început să fie mai selectivă în ceea ce privește persoanele din viața sa. Din cauza faptului că este o femeie cunoscută, bogată și apreciată de multă lume, unii au stat în preajma sa doar din interes, iar când a realizat acest lucru, diva a întrerupt orice fel de legătură cu cele pe care le considera prietenenele sale. Invitată la Teo Show, fosta lui Bodi a dat cărțile pe față și a povestit cum au stat, de fapt, lucrurile.

Bianca Drăgușanu nu are nevoie de prea multe prezentări. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi și a reușit să se facă remarcată în multe moduri. Tocmai de aceea, ea a avut parte și de persoane care au trădat-o și pe care nu își dorește să le mai vadă vreodată în viața sa. Blondina a povestit, în direct, despre una dintre prietenele sale care nu făcea altceva decât să o pozeze, să o filmeze, dar care nu șantajat-o niciodată. Cu toate acestea, nici nu vrea să audă de ea.

Diva, adevărul despre prietenia cu Vica Blochina

„Toate sunt turnătoare, eu cu niciuna nu vreau să fiu prietenă, știu ceva și imediat te toarnă, și eu le torn pe ele. Cea mai mare turnătoare din viața mea e o fostă prietenă de-a mea venită în viața mea chiar cu scopul de a mă filma, de a mă poza, nu m-a șantajat”, a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

Toată lumea știe că fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi și Vica Blochina au fost foarte, foarte bune prietene. După ce fosta lui Piți a spus că ea și Bianca încă sunt prietene, se înțeleg de minune și chiar s-a revăzut recent, blondina a spus adevărul întregii lumi. Se pare că, de fapt, cele două nu își mai vorbesc, pentru că diva s-a simțit trădată, în momentul în care prietena ei s-a anturat cu persoane care îi voiau răul, mai exact cu fostul ei soț.

„Nu mai vorbesc cu Vica, eu consider că m-a trădat. S-a anturat cu persoane care mi-au vrut mie rău, și atunci când te anturezi cu dușmanii nu mai am ce vorbi cu tine. Este vorba de fostul meu soț”, a mai povestit vedeta, în cadrul aceleiași emisiuni.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.