Speak și frumoasa lui parteneră de viață, Ștefania, au reușit să atragă și mai tare atenția asupra lor, după ce au participat împreună la emisiunea filmată în Asia, de la Antena 1. Urmărind show-ul, cei de acasă și-au putut da seama ce fel de persoane sunt vedetele și și-au făcut o părere extrem de bună despre ele. Mai mult de atât, la vremea aceea, cântărețul și-a făcut curaj și i-a cerut iubitei sale să îi fie alături pentru tot restul vieții sale, cererea în căsătorie ajungând să fie virală în mediul online.


Ce este Ștefania obligată să facă, deși nu îi convine

În urmă cu puțin timp, Speak a făcut o serie de declarații incendiare despre modul cum decurg lucrurile și a mărturisit ce este obligată să facă Ștefania, chiar dacă nu îi convine deloc situația. Totul s-a întâmplat în cadrul unui podcast de pe canalul de Youtube "Happyfish", găzduit de Dragoș Mușat și Cosmin Natanticu, unde și-a deschis inima în fața urmăritorilor și a dat detalii mai puțin știute din relația lor.


„Mai mult eu o înțep pe ea (…).Toate pleacă de la muzică, pentru că nu ascultăm aceeași muzică. Eu o oblig să se uite la filmele care îmi plac mie și ea mă obligă, dar nu pot. Ea se uită la filme de tipul cu supereroi, cu adolescenți. Mi se pare o pierdere de timp. Dacă nu cădem de acord, ea se uită pe tabletă la al ei și eu la al meu.", a povestit Speak în acel podcast.