Imediat după ce a urmărit declarațiile lui Zanni, Roxana Ghiță a avut și ea ceva de comentat pe contul ei de Instagram. Vedeta este de părere că artistul nu vrea decât să caute ceartă, așa cum a făcut mereu și nu își dorește să intre în polemici cu acesta. Mai mult de atât, ea este acum într-o relație cu Andrei Dascălu și se bucură de fiecare moment pe care îl petrec împreună, fără să îi pese de gurile rele.


Elena Marin, declarații despre Roxana Ghiță și Musty

Elena Marin a fost luată și ea la întrebări în ceea ce privește situația creată și nu s-a putut abține să nu își exprime și ea punctul de vedere. Fosta Faimoasă nici nu a negat, dar nici nu a spus că între ei ar fi existat ceva mai mult decât o simplă prietenie care la un moment dat s-a stricat și ea. În plus, crede că aceasta este o întrebare incomodă chiar și pentru ea și că nu ar trebui să intereseze pe nimeni ceea ce au făcut ei acolo, pentru că nu au fost în aceeași tabără.


„Unele întrebări cred că sunt un pic cam incomode și nu cred că e treaba noastră ce au făcut ei acolo, plus că noi nu eram cu ei în tabără. Noi nu eram în tabăra Războinicilor, așa că nu cred că ar trebui să ne dăm cu părerea despre ce s-a întâmplat între ei”, a spus fosta concurentă de la Survivor România, pe Story.