Oamenii care o urmăresc în frunte cu Oana Zăvoranu au comentat pe marginea imaginii în care Marius Elisei apare în costumul lui Adam alături de fosta soție. Multora nu li s-a părut potrivit ca fotografia să fie postată, așa că i-au dat report și au criticat-o așa cum au știut ei mai bine. Câteva minte mai târziu, imaginea a dispărut de pe contul de Instagram al fiicei lui Petre Roman, iar internauții s-au întrebat de ce a luat decizia de o șterge.


Oana Roman le-a explicat fanilor ce s-a întâmplat, de fapt

„Frumoasă scena cu Marius. Părea dintr-un film bun de dragoste! Nu contează decât armonia și înțelegerea voastră! Comentariile sunt răutăcioase. Arăți bine și asta este tot ce contează. Multă fericire și înțelegere! Nu trebuia șterse imaginile…Nu era nimic compromițător”, i-a scris o internaută pe Instagram.


Primind în mod repetitiv această întrebare, Oana Roman a decis să le explice oamenilor de ce nu mai există poza aceea pe rețeaua socială. Se pare că nu ea a fost cea care a șters-o. Imaginea a fost eliminată din cauza numărului mare de report-uri pe care le-a primit.


“Mai sunt și oameni care înțeleg. Au umor și inteligență. Și sunt mulți…Nu am șters eu. S-au dat atâtea reporturi încât mi-a șters Instagram-ul”, a fost replica Oanei Roman.