Alexandra Stan nu este genul de femeie care să pună la suflet vorbele rele ale oamenilor care nu o au la suflet. Cu toate acestea, frumoasa artistă a răbufnit recent în mediul online, după ce a primit o serie de critici din partea unor internauți. Vedeta le-a transmis un mesaj dur din care speră că vor învăța ceva, până la urmă.

Pe cât de iubită este de mii de oameni, pe atât de criticată este Alexandra Stan. Vedeta are nenumărați susținători care ar da orice să o asculte live, să o vadă măcar o dată în viață sau să facă poze cu ea. Ei bine, la polul opus se află cei cărora nu le pasă de faptul că este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și că a făcut, de asemenea, ravagii prin afară cu melodiile sale. Aceasta a avut surpriza neplăcută de a citi o serie de comentarii dure venite la adresa ei, la doar câteva zile după ce s-a măritat cu bărbatul vieții sale.

Alexandra Stan, replici acide la adresa gurilor rele

Frumoasa artistă nu dă doi bani pe opiniile haterilor, dar a decis că a venit vremea să le închidă gura într-un fel sau altul. Blondina este de părere că pe conturile sale poate promova absolut tot ceea ce își dorește și că nu ar trebui să intereseze pe nimeni ce anume promovează ea. Mai mult de atât, le-a transmis celor care nu sunt mulțumiți de ceea ce văd să îi dea unfollow, pentru că nu îi pasă sub nicio formă.

”Nu mai fiți ignoranți. Citiți, informați-vă! Nu e treaba voastră ce promovez eu, dacă nu vă convine sunteți liberi să-mi dați unfollow”, le-a transmis Alexandra Stan haterilor săi din mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.