Astfel, ea și Ionuț Ghenu au plecat în Bali, unde ar fi trebuit să stea pentru câteva zile. Din nefericire, pandemia de coronavirus i-a împiedicat să meargă acasă pentru jumătate de an. De când s-a întors de pe meleaguri străine, cântăreața nu stă o clipă și muncește din greu pentru proiectele sale pe care vrea să le ducă la bun sfârșit și în care are mare încredere că vor da rezultate.


Lora ar fi trebuit să se bucure de ziua mamei sale

„Te-aș fi sunat să-ți spun „La mulți ani”...mi-e dor și doare”, a scris vedeta la Story.


Ei bine, ziua de astăzi ar fi trebuit să fie una specială pentru Lora și pentru familia sa, pentru că mama ei ar fi trebuit să își serbeze ziua de naștere. Dar având în vedere că femeia nu mai este în viață, partenera de viață a lui Ionuț Ghenu suferă și le-a împărtășit și fanilor acest lucru. Mesajul emoționant pe care l-a postat recent pe Instagram a reușit să emoționeze pe toată lumea, pentru că mulți știu cât de greu i-a fost artistei la câteva luni de la moartea uneia dintre cele mai importante ființe din viața sa.


„«Cine are părinţi, pe pământ nu în gând/ Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând…» Drum lin, mamă scumpă… ai plecat cu jumătate din inima mea…?”, a fost mesajul Lorei de pe Facebook.