Ziua nașterii fiicei sale, Ema, ar fi trebuit să fie pentru Cristina Cioran una dintre cele mai frumoase din viața sa, dar s-a transformat într-un coșmar. Totul s-a întâmplat după ce vedeta a adus-o pe lume prematur și a întâmpinat o serie de probleme grave la naștere. Situația a fost mult mai gravă decât pare, iar ea s-a temut că bebelușul nu va supraviețui.

Pentru multe femei din țara noastră, Cristina Cioran este o femeie curajoasă. Chiar dacă nu mai este la prima tinerețe, ea a decis să aducă pe lume un copil. Sarcina nu a fost una ușoară, dar nici nu se poate compara deloc cu chinurile nașterii pe care le-a suferit în urmă cu doar câteva zile. După ce a făcut o serie de postări pe care mai apoi a decis să le șteargă, fanii săi din mediul online și-au făcut griji serioase pentru ea și pentru fiica sa.

Cristina Cioran este o luptătoare

„Suntem ok și eu și bebelina. O să fim bine. Vă asigur că o să luptăm amândouă, cât putem de tare, nu ne lăsăm așa ușor”, le-a povestit Cristina Cioran fanilor de pe Instagram.

Recent, Cristina a povestit în ce stare se mai află și Ema și i-a asigurat pe internauți că atât ea, cât și fiica ei vor lupta cât pot ele de de tare, pentru ca totul să fie bine. Se pare că micuța reușește acum să respire singură, iar singurul regret al mamei sale este că partenerul ei de viață nu îi poate fi alături, deoarece se află în carantină. Au reușit, însă, să ia legătura pe video. Vedeta a fost foarte, foarte speriată, dar nu se lasă și vrea să le arate tuturor că este o femeie puternică.

„Fetița mea respiră singură. Iubitul meu nu poate să intre în spital, este carantinat. Ne-am văzut pe video. Este fericit, fetița este totuși ok, nu sunt probleme. Am fost atât de speriată în prima zi, în primele ore. Sunt puternică. Fetița mea se bucură când mă aude, este foarte emoționant, este copleșitor”, a mai povestit proaspăta mămică.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2021 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.