Era o vreme când fanii celor doi îndrăgostiți știau absolut totul despre ei. Jo și Juno nu se fereau niciodată să le arate fanilor cum decurge relația lor, ce fac în viața de zi, iar toate imaginile erau postate pe rețelele sociale. După ultima lor ceartă serioasă, se pare că au hotărât să renunțe la acest obicei, pentru că nu este sănătos pentru relație să se expună în felul acesta, astfel că admiratorii au ajuns să se întrebe dacă mai sunt sau nu împreună.


Ce a declarat Jo despre nuntă

Având în vedere că multe dintre cuplurile cunoscute de la noi au ajuns deja în fața altarului sau se pregătesc pentru acest eveniment, mulți au fost curioși dacă și Jo este pregătită pentru a-și duce relația la un alt nivel. Cântăreața nu și-a mai ținut fanii pe jar și a dat primele declarații despre nuntă. Artista nu crede în actul căsătoriei sub nicio formă, deoarece pentru ea este mult mai important ca oamenii să se iubească în adevăratul sens al cuvântului.


"Nu cred în actul de căsătorie, e o chestie cu care rezonez în continuare.Dar nu cred în actul în sine de căsătorie, cred în iubirea dintre doi oameni și în rodul iubirii lor.", a declarat cântăreața potrivit wowbiz.ro