Pentru Speak și Ștefania ar fi trebuit să fie fie o vacanță unică, despre care să aibă multe de povestit și de care să se bucure din plin. Ei își doreau enorm să meargă în New York, dar d-abia acum au reușit să facă lucrul acesta. Din păcate, vremea le-a bat mari bătăi de cap și nu s-au putut bucura așa cum se cuvine de zilele lor libere în afara țării. Extrem de activi în mediul online, îndrăgostiții le-au povestit fanilor lor prin ce au fost nevoiți să treacă și cum anume li l-au stricat toate planurile.


Speak, detalii despre vacanța în New York

În celebrul oraș din Statele Unite ale Americii, situația nu este deloc una roz. Ploile și furtunile din ultimele zile au făcut ravagii, iar Speak și frumoasa lui iubită au fost prinși chiar în mijlocul lor. Nu au avut de ales, ci au stat în casă, unde s-au uitat la filme. Speră ca lucrurile să se rezolve cât mai repede și să poată vizita toate locurile pe care și le-au propus.


„Tocmai am aflat că mâine dimineață vine mare furtună și astăzi o să plouă foarte tare. Super. Stăm frumos în casă și aia e. Ne uităm la filme sau ceva”, a povestit Speak pe Story.