Pe tot parcursul emisiunii Chefi la Cuțite, Narcina Birjaru a reușit să impresioneze pe toată lumea cu preparatele sale și se pare că nu doar jurații și telespectatorii au fost impresionați de ea, ci și Cristi Borcea. Acesta i-a oferit femeii o ofertă de angajare pe care nu a putut să o refuze, iar vestea cea mare a fost dată chiar de ea pe contul său oficial de Instagram. Se pare că ea chiar le-a spus admiratorilor săi și cum a ajuns să lucreze pentru celebrul om de afaceri.


Cristi Borcea a angajat-o pe Narcisa Birjaru

Fiind singura femeie care a câștigat premiul cel mare al acestei emisiuni a reușit să atragă foarte tare atenția asupra sa. Acu, Narcisa a primit oportunitatea vieții sale și și-a invitat fanii să meargă să servească masa la noul ei loc de muncă. Pentru a gusta din preparatele sale, trebuie doar să mergeți la hotelul Olimp, pe care îl deține Cristi Borcea. Mai mult de atât, se pare că Valentina Pelinel a fost cea care a vrut ca ea să fie angajata lor și nu a putut să o refuze.


„Dragii mei, de azi va aștept pe toți în stațiunea Olimp. Vă promit surprize culinare extraordinare, veți putea degusta multe dintre preparatele mele de suflet într-o atmosferă extraordinară! Va pup cu mult drag”, a povestit pe Instagram Narcisa Birjaru.