Mai mulți concurenți ai acestui sezon Survivor România se pregătesc pentru a merge în locul care le-a schimbat viețile și care i-a făcut să prețuiască și mai tare oamenii pe care îi au alături de ei. O parte dintre aceștia au fost invitați în emisiunea lui Teo, de la Kanal D, și au vorbit despre mult așteptatul moment. Aceștia sunt foarte emoționați pentru ceea ce urmează și sunt de părere că este foarte important pentru cei cinci rămași în concurs să aibă parte de toată susținerea lor.


Finala Survivor România, plină de surprize

„Eu am observat o chestie care mă sperie puțin. Noi avem un grup cu cei care ne vom întoarce și deja au început tensiunile. Mie îmi e groază de drum, atâtea ore în avion...”, a spus Roxana Ghiță în cadrul emisiunii Teo Show.


Printre cei care se vor afla sâmbătă, în Republica Diminicană se numără Roxana Ghiță, Sindy, Raluca Dumitru, Maria și Cucu. Aceștia sunt foarte nerăbdători, dar nu își pot lua gândul nici de la drumul lung cu avionul pe care îl vor avea de parcursc. Nu se știe încă dacă au mai acceptat și alți Faimoși sau Războinici provocarea, dar cei mai mulți dintre fanii emisiunii ar vrea ca li Ana Porgras să meargă pentru marea finală, pentru a fi alături de Zannidache, prietenul ei.


„ Mi s-a făcut pielea de găină numai când ai spus că o să ne întoarcem în Dominicană, am niște emoții de zici că eu mă duc acolo să câștig finala, exact emoțiile astea le am, pentru că este, nu știu, este o senzație, nu poți să o descri în cuvinte”, a povestit Raluca Dumitru.