Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, presărată cu multe momente dificile. Cu ocazia împlinirii a cinci ani de relație, cei doi au acordat un interviu pentru „Vorbește lumea” în care au vorbit despre dificultățile întâmpinate câtă vreme tânăra a fost la studii în Londra, oferind și un amănunt mai puțin cunoscut de admiratorii lor, anume că au fost la un pas să se despartă cândva, din cauza unor neînțelegeri.

Mario Fresh și Alexia Eram au fost la un pas de despărțire

O bună perioadă de vreme, tânărul cuplu a avut o relație la distanță, cât timp fiica Andreei Esca a fost plecată să studieze în străinătate. Chiar dacă dorul i-a măcinat, cei doi au preferat să treacă împreună și peste acest hop. Iubirea lor nu a fost afectată de kilometrii care i-au despărțit, dar, cândva, ceva a erodat legătura lor. Astăzi, în premieră, într-un interviu pentru Pro TV, vedetele au recunoscut că au fost la un pas de separare. Întrebați de reporterul emisiunii de zi dacă au fost vreodată aproape de a se despărți, aceștia au avut răspunsuri diferite. Cel care s-a pronunțat a fost interpretul.

„Da, tăcerea e un răspuns!”, a spus Alexia.

„Da, mă, da, am fost!”, a spus ferm Mario.

Deși nu au oferit prea multe detalii despre impas, o altă înrebare a jurnalistei care i-a intervievat a devoalat că defectele lor, cel mai probabil, i-au adus în acel punct. Alexia a spus despre Mario că mai poate lucra la orgoliu, iar solistul i-a transmis iubitei că are nevoie de echilibru. Tot în urma acestor declarații am putut observa că aceștia, chiar și după cinci ani de relație, continuă să își vadă părțile bune. Tot acestea, alături de iubirea pe care și-o poartă, i-au readus, poate, unul în brațele celuilalt în clipa de cotitură trăită.

„Nu îmi place că e foarte orgolios și că ține foarte mult supărarea. Și ce îmi place e la el e faptul că este romantic atunci când vrea, cald și amuzant”, e de părere Alexia.

„Ce nu îmi place este că e foarte indecisă. Este cea mai indecisă persoană pe care o cunosc. Pe de altă parte, îmi plac foarte mult ochii ei, faptul că este rârâită și că este călduroasă, drăgăstoasă. În plus, are multă grijă de mine, mai multă decât are oricine altcineva”, a fost opinia lui Mario.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.