Wilmark Rizzo Hernandez sau micuțul Will, cum mai este cunoscut de telespectatori, a fost jurat la competiția „Dansez pentru tine” și a stat o perioadă destul de lungă în familia ProTV. Acesta a ales la un moment dat să renunțe la luminile reflectoarelor, însă nu și-a neglijat marea sa pasiune: dansul.

Wilmark, după ce a renunțat la televiziune, a decis să își deschidă propria sa școală de dans, specializată pe energii latino - salsa. În urmă cu scurt timp, fostul jurat al competiției „Dansez pentru tine” a decis să participe la emisiunea „Imperiul Leilor” pentru a primi sprijin financiar de la marii afaceriști pentru școala sa.

Dragoș Petrescu a decis să se implice în afacere și i-a oferit finanțare lui Wilmark pentru a-și duce pasiunea la un alt nivel. Acesta a cerut să primească 10% din companie pentru 200.000 de euro:

„Am vrea să contribuim la creșterea acestei mișcări, a dansului în România. Cred că merită să ajutăm un antreprenor să își ducă visul mai departe”, i-a spus Dragoș Petrescu.

A post shared by LATINO ROMANIA 🥳🥇🎤🎬🕺🇷🇴🇨🇴 (@wilmark_mc)

Wilmark, despre viața sa sentimentală

Actualul afacerist trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani cu frumoasa Ioana. Aceștia au împreună doi copii și sunt foarte fericiți cu viața lor:

„20 ani de iubire și 13 de căsătoriți, 2 copii minunați Loukas & Joakin, multe plăceri și încercari care îmi confirma zilnic ca ești femei vieții mele! Mulțumesc Nasi, Familia și prietenii care ne ați fost și sunteți alături de noi? Te iubesc Ioana!”, a scris Wilmark pe Instagram.



Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Iunie 2021 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.