După ce a adus pe lume cel de-al treilea copil, vedeta a și postat primele imagini cu bebelușul, în timp ce îl ține în brațe și îl sărută. Artista a născut printr-o operație de cezariană, medicii interzicându-i să nască natural din cauza vârstei.

„Am mai născut de două ori, dar acum am cele mai mari emoții. Niciodată nu mi s-a întâmplat așa. Când o să mă văd în recepție la spital cred că o să scap de această stare. Soțul meu, Marius, este zen, dar cred că nu va mai fi așa când vom ajunge la spital.

Mi-am făcut analizele necesare, testele, merg doar să nasc. Sinceră să fiu, greutatea m-a dat peste cap, abia aștept să scap de câteva kg. De două luni am insomnii, ziua eram epuizată și nu puteam face nimic”, a declarat Angela Rusu, potrivit cancan.ro.

”Miracolul si minunea noastră🙏😇💎👼🏻💖 Dumnezeu lucrează prin OAMENI 😇🙏😇🙏”, a fost primul mesaj pe care împărtășit interpreta pe contul ei de Facebook.

Fiica cea mare a Angelei Rusu, Larisa, a devenit și ea mămică pentru prima dată. Tânara în vârstă de 25 de ani a născut o fetiță perfect sănătoasă, iar Angela nu a întârziat să își prezinte nepoțica fanilor ei.

„Cel mai intens si frumos sentiment, să fii BUNICĂ..👼🏻🎀 Te iubim mult de tot, ALICE 💎💖”, a scris Angela Rusu în dreptul pozei de pe Instagram.