Toată lumea o cunoaște ca fiind o persoană veselă, optimistă și care ridică dispoziția tuturor. Acum însă artista trece printr-o perioadă dificilă din viața ei. Decesul tatălui său a pus-o cu moralul la pământ, iar acum vedeta se simte vinovată că nu a fost mai dură și nu a insistat să-l ducă la spital, potrivit cancan.ro.

„Mă simt un pic mai bine. Am avut o perioadă grea, pentru că am pierdut cea mai importantă ființă din viața mea, tatăl meu. Abia acum înțeleg că tata nu mai e, dar eu sunt tata, am figura lui. O să îmi fie greu când merg în vizită și nu o să îl mai văd. Uitându-se la mine începe să plângă pentru că semăn atât de bine cu tatăl meu.

Încerc să o încurajez și pe ea și pe frații mei. I-am zis să fie tare, că așa e lumea trecătoare, unul naște, altul moare. Am văzut la toți care suferă de cancer că îți schimbă fizionomia. Simt un sentiment de vinovăție pentru că n-am fost mai aspră cu el să îl trimit la spital, i-a fost frică de Covid-19. Poate îl salvam dacă îl duceam”, a declarat Viorica de la Clejani.