Andreea Bălan a vorbit despre relația ei cu Tiberiu Argint. Artista a afirmat că de data aceasta vrea să fie mult mai discretă și să nu își expună atât de mult viața personală și relația cu noul să iubit.

Deși au existat zvonuri că artista urmează să oficializeze noua relație, Andreea Bălan a povestit că nu se grăbește cu această decizie. Cu atât mai mult, nu ar putea din punct de vedere legal, deoarece divorțul de George Burcea nu s-a terminat.

„Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită. Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine” a spus Andreea Bălan, potrivit cancan.ro.