Dezvoltatorii aplicației WhatsApp au anunțat că lucrează la un mod incognito, după ce utilizatorii au cerut acest lucru în repetate rânduri. Noua funcție le va da posibilitatea utilizatorilor să își selecteze persoanele care le pot vedea când au fost ultima dată online. Momentan se lucrează la această nouă funcție și nu se știe când va fi pusă în aplicație.

WhatsApp lansează o nouă funcție în aplicație. Despre ce este vorba

WhatsApp lucrează la o nouă funcție în aplicația de socializare utilizată de milioane de persoane din întreaga lume. Funcția se referă la posibilitatea de a ascunde statutul online pentru ceilalți utilizatori. Această nouă setare este numită cine poate vedea când sunt online”.

Timp de mai mulți ani, un număr mare de utilizatori ai aplicației au solicitat o asemenea funcție pentru a putea să își ascundă statutul online din diferite motive. De exemplu, unii utilizatori își doresc să folosească aplicația WhatsApp fără a fi deranjaţi de alte persoane sau nu vor să se simtă ca și cum sunt urmăriţi de alte contacte.

WhatsApp a început să lucreze la realizarea acestei funcții care le va permite utilizatorilor aplicației să aleagă cine le poate vizualiza statulul online. Utilizatorii vor putea activa și dezactiva această opțiune ori de câte ori își doresc. Vor exista următoarele setări: Everyone” şi Same as Last Seen” .

De exemplu, dacă utilizatorii vor alege My contacts” pentru Last Seen” şi Same as Last Seen” pentru online„, acest lucru va însemna că persoanele care nu sunt în lista ta de contacte nu vor putea să vadă când sunt online în aplicație.

La moment, dezvoltatorii aplicației WhatsApp au anunțat că se lucrează asupra acestei noi funcții și nu a fost fixată o dată exactă când aceasta va fi lansată pentru public.

O nouă funcție în WhatsApp pentru mesaje

Funcționarea aplicației WhatsApp este strict legată de telefonul utilizatorului, iar varianta de desktop și aplicațiile web nu pot funcționa fără acesta.

Noua funcție va permite utilizatorilor să trimită și să primească mesaje chiar dacă telefonul este închis sau fără baterie. În același timp, vor putea fi folosite până la patru dispozitive simultan.

Citeste si:
WhatsApp introduce trei funcţii noi în chat. Care sunt acestea
WhatsApp introduce trei...

Noua arhitectură WhatsApp multi-device elimină aceste piedici, nu mai necesită un telefon ca sursă a datelor și păstrează informațiile utilizatorului sincronizate și în siguranță”, a anunțat compania.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Iulie 2022 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.