A fost scandal în fața Serviciului de Ambulanță din Timiș. O îngrijitoare a fost întâmpinată cu spray paralizant la intrare. Aceasta a refuzat să poarte mască și să se testeze anti-COVID înainte de a intra în unitatea medicală, deși nu este vaccinată. Măsurile sunt obligatorii. Aceasta a venit însoțită de un bărbat care a fost internat la Psihiatrie după ce l-a amenințat în trecut pe Raed Arafat. Femeia afirmă că va intra în greva foamei.

O îngrijitoare nevaccinată de la Serviciul de Ambulanță Timiș a acuzat că nu e lăsată să vină la muncă. Femeia refuză să se testeze la fiecare trei zile

„Atâta sunt de josnici. Am zis: plec frumos. Desfaceți-mi contractul de muncă. Nu, atunci pleacă acum, te scoatem așa fără, au chemat jandarmeria să mă scoată, au tras de mine să mă scoată afară din unitate”, a declarat angajata pentru Digi 24.

„Nu accept, este o discriminare, este un abuz. Sunt sănătoasă, nu am simptome, chiar nu vreau să mă supun acestui test. Ori te vaccinezi, ori te testezi, ori nemotivat. Pleci acasă nemotivat. Am spus nu accept niciuna. Eu am venit să lucrez, nu plec nemotivat, defaceți-mi contractul de muncă. Și îmi spuneți acolo motiv pentru că nu mă testez”, a continuat aceasta.

Conducerea a rămas fermă pe poziții. Iancu Leonida, director SAJ Timiș, a spus: „Medicii, asistentele se conformează. Ea, vezi Doamne, nu, și face și circ. Vrea să se testeze, lucrează. Nu, nu”.

Angajatei i s-a recomandat să-și ia concediu fără plată sau concediu de odihnă

La fața locului a fost chemat un echipaj de Poliție. A venit chiar și o dubă de jandarmi, dar nici urmă de supunere din fața femeii. Ea s-a așezat pe o bancă și a spus că nu va pleca atâta vreme cât e în timpul programului de lucru. Acesteia i s-a recomandat să își ia concediu fără plată ori concediu de odihnă, timp în care să se mai gândească dacă vrea sau nu să se supună regulilor. Altminteri, va rămâne fără loc de muncă.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.